• Client: Private Owner
  • Date: May 2015

Interior design of a two storey family house in Stockholm, Sweden. The house is located in a beautiful plot by the the water in Sollentuna Municipality in east central Sweden. The palette was kept rather neutral throughout the house, with earthly colors and materials combined to create a warm casual environment.

The open kitchen, white brick walls, together with the large windows and openings, make the living room and dinning area look and feel spacious.

Related Work

Never Land Playground

Never Land Playground, project size 600 sqm. Design of

Steki Bar-Restaurant at Düsseldorf, DE

Interior design and construction of a bar-restaurant loca

Oasi Food Bar

Interior design of Oasi Food Bar located in the tradition

Office & Apartment Refurbishment

Interior design and refurbishment of an old neoclassical