• Client: Private Owner
  • Date: Mar 2022

This 90sqm. apartment was fully renovated to fit the new owners’ needs. We created a spacious living room and kitchen area by uniting the previously split plan.

The kitchen island became the heart of the house serving all the everyday uses as well as festive gatherings. Also, the two bathrooms acquired functionality, modern materials were used in combination with existing marble floor and additional storage was created throughout all spaces. Special attention was given to the adventurous design of the kids room.

The project was successfully accomplished in collaboration with USEarchitecture.

Photography by Kim Powell Photography www.kimpowell-photography.com

Related Work

Country House

Located in the countryside, in the mountainous parts of

Christmas Decoration

Laser engraved wooden Christmas decoration ornaments by U

Wood Green Cafe

Interior design of a 40 sqm Coffee shop situated inside

Adele Beach Hotel

The 4-star Adele Beach Hotel is located on the endless sa