• Client: Private Owner
  • Date: Oct 2014

Interior Renovation and Pool Design of a Beach House, located in Pefkochori, in the peninsula of Chalkidiki. Clean, white lines combined with earthly colors and materials, create a home-style harmonic environment, mixing the minimal, contemporary design with the needs and utilities of a summer family house.

The house is located on top of a hill, on the outskirts of Pefkochori village, overlooking the Toroneos Gufl, making it an ideal place for relaxation and tranquility during the long Greek summer.

Related Work

Christmas Decoration

Laser engraved wooden Christmas decoration ornaments by U

Never Land Playground

Never Land Playground, project size 600 sqm. Design of

The Architect's series wooden coasters

These laser engraved, wooden coasters (set of 4) are part

2nd Prize Architectural Competition in Chios Island

ÜBER KREATIVE in collaboration with our fellow architect